Presentatrice

Dagvoorzitter | Actrice | Presentatrice

Wanneer je als bedrijf je merk aan de buitenwereld toont wil je dat alles tot in de puntjes klopt en exact dat uitstraalt wat jij voor ogen hebt. Als presentatrice, actrice of dagvoorzitter draag ik hier graag een steentje aan bij. Voor klanten met Duits publiek reis ik graag de grens over of werken we op Nederlandse bodem aan een geschikte versie voor de Duitstalige markt.

Dagvoorzitter

Ik geef de (kern)boodschap van je bedrijf een stem en gezicht. Volop aanwezig en toch helemaal van het grote geheel.
Het komt regelmatig voor dat ik na afloop van een dag waarbij ik als dagvoorzitter aanwezig ben geweest door de aanwezigen gevraagd wordt op welke afdeling ik precies werkzaam ben.
Omdat ik op die dag écht het bedrijf en merk vertegenwoordig waar ik voor aan het werk ben, pas ik mij aan de sfeer en cultuur van het bedrijf aan zodat het vaak niet eens opvalt dat ik ingehuurd ben. Ik vind het vanzelfsprekend en ontzettend belangrijk dat ik mij van tevoren goed inlees en op de hoogte ben van wat er speelt.

Presentatrice

Het gebruik van video’s is de afgelopen jaren flink gestegen. Of het nou om een demonstratievideo gaat, blended learning, of een korte review van een product. Video wordt een steeds belangrijker medium voor bedrijven. Niet iedereen voelt zich even gemakkelijk voor een camera en zeker wanneer er veel inhoudelijke content overgedragen moet worden, kan het een tijdrovend karwei zijn om dit door eigen medewerkers te laten verzorgen.
Als presentatrice zet ik graag de juiste sfeer op beeld neer. Exact de woorden die jij vooraf bedacht hebt met behulp van autocue? De strekking van de boodschap op basis van improvisatie? Of een (diepte)interview met een expert? Samen kiezen wij de juiste vorm, look en tone of voice zodat mijn uitstraling op beeld naadloos aansluit bij de merkwaarden van de klant.

Actrice

Als ik op het podium of een filmset sta dan gaat het voor mij verder dan ‘kijken naar’. Ik wil mensen echt iets laten beleven, ze meezuigen in een verhaal of sfeer. Acteren is voor mij nooit een doel op zich, maar een middel om de kijker aan het denken te zetten, te laten ontspannen of iets te leren.
Hoewel ik als uitvoerende actrice samen met mijn collega acteurs diegene ben die zichtbaar is, ben ik een schakel in het grote geheel. Ik hecht veel waarde aan een fijne en ontspannen samenwerking met de crew achter de schermen. Humor vind ik erg belangrijk en gaat voor mij hand in hand samen met keihard werken voor een optimaal eindresultaat.